Werkwijze

werkwijze_1.jpgwerkwijze_2.jpg

Als mollenvanger inspecteer ik naar de mollenactiviteit op uw terrein. Voor het vangen van een mol, maak ik gebruik van klemmen. Afhankelijk van het terrein en situatie bepaal ik welke klemmen het best voor jouw tuin worden gebruikt. De klemmen die we gebruiken zijn zeer krachtig en worden met de nodige ervaring geplaatst en fijn afgesteld. Het dichtklappen gaat zo snel dat de mol niet hoeft te lijden. Via afdekken van de klemmen, hou ik rekening met veiligheid naar kinderen en huisdieren , zodat ze zich niet kunnen verwonden of de klemmen af laten gaan. Als mollenvanger werk ik niet met gif en carbid, daar er de kans is dat kinderen of huisdieren in contact komen met het gif. Zelf vind ik het een vervuilende techniek.

Het terrein/domein/tuin

Ik werk zowel in kleine tuinen als grote tuinen tot domeinen van enkele hectaren groot. Recreatieterreinen en bedrijfsdomeinen. Ik kom waar de mol een overlast is.

werkwijze_3.jpgwerkwijze_4.jpg

De interventies

De losse huisbezoeken zijn van toepassing als zich in de tuin 1 of 2 mollen actief zijn. Dan kom ik een aantal keren bij jou aan huis ,dit in frequentie van om de 7 dagen. Heb je een grote tuin of is de tuin omringd door weiland bos en, of gracht? Dan raad ik jou aan om een contract te nemen van langere duur. Er is mogelijkheid voor een 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar contract. De klemmen worden elke week gecontroleerd en -als nodig is -opnieuw geplaatst. Dit zolang er activiteit van de mol aanwezig is. Een bezoek van de deskundige mollenvanger aan het terrein is noodzakelijk om de situatie in te schatten. Daaruit kan ik bepalen wat of welke vorm van contract het best zou zijn voor jou en jouw tuin/terrein. Bel of mail gerust voor gratis en vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte